►►►FRI LEVERANS & FRI RETUR◄◄◄

Trusted all over the world

Registrera dig för vårt nyhetsbrev & få 10% rabatt* >>>

Vill du fylla ditt liv

med färg?

Få de senaste nyheterna och speciella erbjudanden från American Tourister! Registrera dig för vårt nyhetsbrev & få 10% rabatt!*

Registrera dig

Tack för din prenumeration

av våra häftiga American Tourister nyhetsbrev!

Du kommer snart få ett mejl för att bekräfta din prenumeration. När du har bekräftat det kommer du ett mejl till som innehåller din 10% rabattkod.

Stäng

HÖGKVALITATIVA PRISVÄRDA VÄSKOR – NU MED FRI FRAKT

CHECK OUT THE WORLD OF AMERICAN TOURISTER

Internationell partner av Erasmus studentnätverk

Visa ditt rätta jag

Lättvikt

Vi använder avancerad teknologi för att skapa lätta men slitstarka väskor – American Tourister erbjuder ett stort urval lätthanterliga och smidiga resväskor.

Frihet

Lägger du hellre pengarna på äventyr än på dyra resväskor – då är American Tourister rätt val för dig. American Tourister tummar inte på kvaliteten och vi erbjuder allt från okomplicerade, prisvärda och lätta kabinväskor för weekendresan, till större resväskor och duffelväskor med stor packningsvolym för långa spännande äventyr.

Pålitlighet

American Tourister har funnits på marknaden i över 80 år och vi är stolta över att kunna erbjuda våra kunder experthjälp vad gäller resor och bagage. I vårt sortiment hittar du några av de absolut bästa väskorna för aktiva och entusiastiska globetrottrar som vill upptäcka världen på sitt eget sätt.

American Tourister har sedan länge figurerat i incheckningskön och vi har producerat pålitliga och prisvärda resväskor sedan 1933.

Vårt goda rykte har spridits världen över och vi fortsätter att erbjuda pålitliga bagagelösningar, särskilt utformade för ivriga, impulsiva och prismedvetna resenärer.

Färger

Färgglada handbagage och resväskor i fräsch, ungdomlig design – möt världen med stil! Vi är inte rädda för att använda starka färger och mönster som drar blickarna till sig på bagagebandet.

Hårda och mjuka resväskor

Vare sig du behöver en säker och hård resväska för en lång resa, eller en flexibel, mjuk resväska som som enkelt kan klämmas in i trånga utrymmen, så har American Tourister precis vad du behöver.