Trusted all over the world

Hitta det perfekta handbagaget

Vi rekommenderar som handbagage

Om du vill undvika att förlora värdefull tid på att springa omkring på flygplatser och samtidigt spara pengar genom att undvika incheckningskostnader, ska du välja ett handbagagealternativ som du kan ta med dig på planet.

Följ de här enkla stegen för att hitta en handbagagelösning som passar dig:

 • step 1

  Kontrollera handbagagemåtten

  Kontrollera handbagagemåtten som gäller hos flygbolagen du flyger mest med. Du kommer att upptäcka att det finns flera olika storleks- och viktbegränsningar som tillämpas universalt. Vissa flygbolag har samma måttangivelser, exempelvis följande: både easyJet och British Airways tillåter en storlek på 56 x 45 x 25 cm, medan Ryanair, Vueling och Air Berlin har samma mått på 55 x 40 x 20 cm för handbagage.

 • step 2

  Choose your style

  American Tourister har ett antal alternativ per flyglinje, så du kan välja din favoritstil i vårt underbara sortiment av färgstarka, snygga, mjuka och hårda resväskor.

 • step 3

  Packa och kör!

  Glöm inte att undersöka vilken maxvikt som tillåts ombord.

Här hittar du en handbagageväska som passar dig!

Observera följande: Vi försöker att publicera uppdaterad handbagageinformation; trots detta rekommenderar vi starkt att du före resan frågar ditt flygbolag vad som gäller, eftersom handbagagemåtten kan ändras.

* Måtten som visas på varje flygbolag är de yttre måtten i centimeter, inklusive handtag, hjul, stödfötter, sidofack och andra ytterdelar. Måtten av volym, dimensioner och vikt bestäms i American Touristers laboratorium under användning av processer där toleranser upp till 1.5 cm i dimensioner och 5% i vikt och volym inte kan exkluderas.