Alla kabinväskor

På American Tourister är vi fast beslutna att erbjuda handbagage av hög kvalitet som är både snyggt och funktionellt. Hos oss hittar du allt du behöver i kabinbagage för din weekend eller långresa. Vi har också prisvärda och trendiga kabinväskor för alla tillfällen.

Expanderbar
Novastream 55 cm Kabinbagage

: Upptäck våra nyaste produkter:

Upptäck det senaste och bästa inom handbagage. Våra nyheter uppdateras ständigt med de senaste trenderna och innovationerna inom handbagage.

Vårt mest sålda handbagage:

Kolla in våra mest populära kabinväskor. Dessa bästsäljare har provats och testats av våra kunder och har fått lysande recensioner.

Kabinväska med hårt skal:

Om du är ute efter hållbarhet och skydd är våra hårda kabinväskor det rätta valet. De är tillverkade av slitstarka material som polykarbonat eller ABS och är designade för att klara även de tuffaste reseförhållandena.

Mjuka kabinväskor:

Om du letar efter ett mer flexibelt och lättare alternativ är våra mjuka kabinväskor ett utmärkt val. De är tillverkade av slitstarka men ändå lätta material som nylon eller polyester och passar perfekt för dig som föredrar en mer traditionell resväska.

Lätta handbagage:

Om du vill spara vikt och undvika extra avgifter är vårt lätta handbagage den perfekta lösningen. Resväskorna är tillverkade av innovativa material som är både starka och lätta, så att du kan packa mer utan att lägga till extra vikt.