Ryggsäckar

American Tourister erbjuder ett brett sortiment av ryggsäckar som passar för olika tillfällen, från skola till resor. Våra ryggsäckar är hållbara, snygga, färgglada och funktionella, vilket gör dem till det perfekta valet för alla som vill bära sina saker bekvämt och säkert. Utforska vår kollektion av ryggsäckar.

easyJet
Denna väska kan tas med gratis ombord på easyJet flygningar.
Dubbelkolla alltid med ditt flygbolag innan du reser för den senaste informationen.
Take2cabin M Ryggsäck 15.6"
Ryanair
Denna väska kan tas med gratis ombord på Ryanair flygningar.
Dubbelkolla alltid med ditt flygbolag innan du reser för den senaste informationen.
Take2cabin S Ryggsäck
Ryanair
Denna väska kan tas med gratis ombord på Ryanair flygningar.
Dubbelkolla alltid med ditt flygbolag innan du reser för den senaste informationen.
Urban Track Ryggsäck 14"
Wizz Air
Denna väska kan tas med gratis ombord på Wizz Air flygningar.
Dubbelkolla alltid med ditt flygbolag innan du reser för den senaste informationen.
Take2cabin S/M Ryggsäck

Ryggsäckar: Din bästa accessoar för alla tillfällen

Ryggsäckar är en flexibel och viktig accessoar för alla som behöver bära sina saker. Oavsett om du ska till skolan, jobbet eller resa kan en ryggsäck göra ditt liv enklare genom att ge dig ett bekvämt och smidigt sätt att bära dina saker. Vår kollektion av ryggsäckar har olika stilar, storlekar och mönster för att passa din personliga stil och dina behov. Vi har allt från eleganta och snygga ryggsäckar till stabila och praktiska ryggsäckar.

Ryggsäckar för skolan: Håll dig organiserad och bekväm hela dagen

Ryggsäckar från American Tourister passar elever i alla åldrar. En väl designad ryggsäck kan hjälpa dig att hålla dig organiserad under hela skoldagen. Våra ryggsäckar är slitstarka, rymliga och snygga, vilket gör dem perfekta för att bära med sig sina böcker, bärbara datorer och andra viktiga saker. Med funktioner som vadderade remmar, flera fack och vissa har vattenavvisande material blir din dagliga pendling till skolan enkel och smidig.

Köp Ryggsäckar Online

Det är viktigt att ha en bra ryggsäck. Vår kollektion av reseryggsäckar är en utmärkt kombination av stil och funktionalitet, perfekt för alla äventyr. Med funktioner som expanderbara fack, stöldsäkra dragkedjor och justerbara remmar är våra reseryggsäckar designade för att göra din resa bekväm och säker. Oavsett om du backpackar över Europa, tar en weekendresa, eller pendlar till jobbet eller skolan så har vi en väska som passar dig.

Vilka är de bästa ryggsäckarna för skolan?

När det gäller att välja en ryggsäck till skolan är det viktigt att välja en som är slitstark, rymlig och bekväm. Kolla efter ryggsäckar med funktioner som vadderade remmar, ryggstöd, har flera fack och är gjorda av material som nylon eller polyester.

Vilken är den bästa ryggsäcken för resor?

Den bästa ryggsäcken för resor är en som är lätt, rymlig och bekväm att bära under långa perioder.Välj ryggsäckar med justerbara remmar och vadderat ryggstöd för att fördela vikten jämnt.

Hur rengör jag min ryggsäck

För att rengöra din ryggsäck, börja med att ta bort lös smuts eller skräp med en mjuk borste. Torka sedan av ytan med en fuktig trasa eller svamp och med mild tvål. För tuffare fläckar, använd en blandning av vatten och vinäger eller bakpulver. Låt ryggsäcken lufttorka helt före användning igen.

Hur kan jag göra min ryggsäck bekvämare?

För att göra din ryggsäck mer bekväm, justera remmarna så att vikten är jämnt fördelad på dina axlar och rygg. Använd midjeremmen för att ta bort lite av vikten från dina axlar.

Är ryggsäckar tillåtna som handbagage på flygplan?

Ja, ryggsäckar är tillåtna som handbagage på flygplan. Men kontrollera med ditt flygbolag om de har särskilda storleks- och viktbegränsningar för handbagage. Det är också bra att packa din ryggsäck på ett sätt som gör det lätt att ta bort eventuella föremål vid säkerhetskontroller.