Laptopväskor

På American Tourister finns ett brett utbud av datorväskor och portföljväskor för bärbara datorer som passar alla typer av bärbara datorer. Våra datorväskor är gjorda för att ge funktionell förvaring och snygg design för att säkerställa att din dator är säker och skyddad när du är på väg. Våra datorväskor finns i olika storlekar, färger, med eller utan hjul och stilar för att möta dina specifika behov.

Made with rPet
Streethero Datorväska 15.6"

Köp Snygga Datorväskor Online

Våra datorväskor är designade för att ge bästa möjliga skydd för din dator samtidigt som de är snygga och funktionella. Datorväskorna är utrustade med funktioner som vadderade fack, flera fickor och justerbara remmar för att se till att din dator är skyddad och att dina saker är organiserade.
Är du ständigt på resande fot? Då bör du välja våra datorväskor med hjul, som gör det lätt att manövrera dem på trafikerade flygplatser och tågstationer.

Vilken storlek datorväska behöver jag?

Datorväskor finns i olika storlekar för att passa olika datorer. När du väljer en datorväska är det viktigt att veta hur stor din dator är. Mät den diagonala längden på din datorskärm och välj en datorväska som passar den storleken eller större.

Kan datorväskor bäras som ryggsäck?

Ja, många väskor för datorer är utformade för att bäras som en ryggsäck. Välj datorväskor med vadderade axelremmar och en vadderad ryggpanel för ökad komfort. Vissa datorväskor kan också ha ett midjeband eller ett bröstkorgsband för extra stöd.

Vad är skillnaden mellan en datorväska och en portfölj för bärbar dator?

Datorväskor är vanligtvis gjorda av mjuka material som nylon eller canvas och har ett mer avslappnat utseende. De kan ha flera fack och fickor för förvaring av olika tllbehör. Portföljer för bärbara datorer är vanligtvis gjorda av läder och har ett mer professionellt utseende. De har vanligtvis färre fickor och fack.

Hur rengör jag min datorväska?

Rengöringsanvisningarna för en datorväska beror på vilket material den är gjord av. I regel kan du rengöra en datorväska med en fuktig trasa och mild tvål. Undvik att använda starka kemikalier eller skursvampar som kan skada materialet. Kontrollera alltid de skötselanvisningar som följde med väskan för specifika rengöringsrekommendationer.