Bagageset

Planerar du en resa snart och behöver nya resväskor? Med både tre- och tvådelade set, samt lätta och hårda resväskor kan du hitta det perfekta bagaget för dina behov.

SPARA PLATS
SPARA PENGAR

Rekommenderat pris: kr 4.697,00 kr 4.227,30
Rekommenderat pris: kr 4.797,00 kr 4.317,30
Rekommenderat pris: kr 5.397,00 kr 4.857,30
Rekommenderat pris: kr 4.697,00 kr 4.227,30
Rekommenderat pris: kr 4.299,00 kr 3.869,10
Rekommenderat pris: kr 4.197,00 kr 3.777,30
Rekommenderat pris: kr 4.797,00 kr 4.317,30

: Res snyggt och bekvämt med bagageset

: Bagageset med 3 delar:

Våra tredelade bagageset är perfekta för längre resor eller för dem som behöver olika storlekar för olika typer av resor. Dessa set innehåller vanligtvis en stor check-in-väska, medium check-in-väska och en mindre väska för personliga föremål eller ett handbagage. Med en mängd olika färger och mönster kan du resa med stil och med lätthet.

2-delade bagageset:

Tvådelade set består oftast av en större resväska för incheckning och ett mindre handbagage, vilket är perfekt för kortare resor eller weekendresor. Vårt sortiment innehåller både hårda och mjuka resväskor så att du kan välja det som passar bäst för dig.
Föredrar du att resa enkelt och bekvämt är våra lätta resväskor ett utmärkt val. De är gjorda av slitstarka material och är designade med praktiska egenskaper. Setten finns i både 3-och 2- delar, så att du kan välja den storlek och modell som fungerar bäst för dig.

: Hårda bagageset:

Om du vill ha extra skydd för dina saker är våra hårda resväskor ett perfekt alternativ. Med en mängd olika färger och mönster kan du resa med stil och samtidigt känna dig trygg med att dina saker är väl skyddade. Dessa set är perfekta för längre resor eller för dem som vill ha extra slitstarkt bagage.

Vilka är fördelarna med att köpa ett bagageset? ###
Att köpa ett bagageset har många fördelar. Du har rätt storlek och rätt sorts bagage för alla dina resor, och du kan se till att alla dina resväskor matchar varandra i stil och färg. Dessutom kan det ofta vara mer fördelaktigt att köpa ett set än att köpa separata resväskor.

Vad är en bra storlek på ett bagageset?

Rätt storlek på ett reseset beror på hur du vill resa. För de flesta resenärer räcker det med en stor resväska, ett mindre handbagage och en duffelväska.

Kan jag mixa och matcha bagageset?

Ja, du kan mixa och matcha bagageset så länge de delar du väljer har liknande storlek och design. Det kan vara ett bra sätt att anpassa ditt bagage till dina personliga behov och önskemål. På American Tourister kan du göra personliga bagage- och resväskeuppsättningar.