Check-in bagage

När det är dags att resa är det viktigt att ha rätt bagage. Om du planerar en resa och måste checka in dina väskor behöver du ha ett pålitligt och slitstarkt bagage. Vår kollektion med "Check-in Bagage" har ett utbud av resväskor som är designade för att uppfylla dina behov och hålla dina saker säkra och skyddade.

Check-in bagage - resväskor för ditt nästa äventyr

Innan du ger dig iväg på din resa är det viktigt att du väljer rätt resväska för dina behov. Tänk på faktorer som storlek, vikt och hållbarhet samt eventuella särskilda funktioner som du behöver, t.ex. expanderbara fack eller integrerade lås.
Vår kollektion innehåller både hårda och mjuka väskor i olika storlekar för att passa olika resebehov. Oavsett om du ska ge dig ut på ett långväga äventyr eller bara behöver en väska för en kortare inrikesresa har vi allt vad du behöver.

Fördelarna med incheckat bagage

Även om handbagage har sina fördelar finns det många anledningar till att välja check-in bagage. För det första har du mer utrymme att packa allt du behöver utan att behöva oroa dig för vikt- eller storleksbegränsningar. Dessutom kan du ta med dig vätskor och vassa föremål i din incheckade väska utan att bryta mot TSA:s regler.
Vår kollektion " Check-in bagage " är utformad för att göra din reseupplevelse så stressfri som möjligt. Med högkvalitativa material, robust konstruktion och praktiska funktioner som lättrullande hjul och teleskophandtag är våra resväskor utformade för att göra din resa så smidig som möjligt.

Resväskor för alla stilar

Vi vet att varje resenär har sin egen stil och sina egna önskemål. Det är därför som vår kollektion av incheckningsbagage innehåller en rad olika stilar för att passa dina behov. Från snygga och högkvalitativa hårda resväskor till lätta och flexibla mjuka resväskor - det finns något för alla.
Förutom vårt utbud av modeller har vi också en mängd olika färger så att du kan hitta en väska som passar din personliga stil. Oavsett om du föredrar klassisk svart eller något mer färgglatt har vi allt du behöver.

Upptäck vår kollektion av check-in bagage idag

Är du redo att hitta det perfekta check-in bagaget för ditt nästa äventyr? Utforska vår kollektion idag och upptäck de bästa resväskorna på marknaden, anpassade för alla flygbolag. Med högkvalitativa material, smarta funktioner och snygg design är våra resväskor den perfekta följeslagaren för varje resa.

Vad är check-in bagage?

Check-in bagage är de väskor som du ger till flygbolagets personal vid incheckningen på flygplatsen och som sedan lastas på planet och transporteras till din destination. Dessa väskor är vanligtvis större och tyngre än handbagage och förvaras i flygplanets lastutrymme.

Hur mycket vikt får incheckat bagage väga?

Viktgränsen för incheckat bagage varierar beroende på flygbolag och biljettyp. De flesta flygbolag tillåter passagerare att checka in en eller två väskor som väger upp till 23 kg styck, men vissa flygbolag kan ha lägre eller högre viktgränser. Det är därför viktigt att du kollar med ditt flygbolag innan du reser för att försäkra dig om att du känner till de exakta viktgränserna och eventuella extra avgifter som kan tillkomma.

Kan du checka in mer än ett bagage?

De flesta flygbolag tillåter passagerare att checka in ett eller två bagage, beroende på biljettyp och flygbolagets policy. Många flygbolag tar dock ut extra avgifter för extra väskor eller för väskor som överskrider vikt- eller storleksgränserna. Det är viktigt att kontrollera med ditt flygbolag innan du reser för att förstå deras bagagepolicy och eventuella avgifter som kan tillkomma.

Vad ska jag packa i mitt check-in bagage?

Check-in-väskan är den väska där du packar saker som du inte behöver på flyget eller som är för stora eller tunga för ditt handbagage. Det handlar bland annat om kläder, skor, skönhetsprodukter och andra personliga saker som du behöver för din resa. I handbagaget är det bra att ha med sig ett ombyte och viktiga dokument eller mediciner i väskan ifall ditt incheckade bagage skulle bli försenat eller försvinna.