Datorryggsäckar

Behöver du en ryggsäck som kan bära din dator och andra viktiga saker som du behöver är våra ryggsäckar för bärbara datorer både trendiga och funktionella.

Made with rPet
Work-E Laptop ryggsäck 14"
Made with rPet
Work-E Laptop ryggsäck 15.6"
easyJet
Denna väska kan tas med gratis ombord på easyJet flygningar.
Dubbelkolla alltid med ditt flygbolag innan du reser för den senaste informationen.
Take2cabin M Ryggsäck 15.6"

Snygga ryggsäckar och datorryggsäckar

Letar du efter en hållbar och snygg ryggsäck för bärbar dator? Då är våra ryggsäckar för bärbara datorer det perfekta valet. Med vadderade remmar och fack designade speciellt för bärbara datorer gör våra ryggsäckar det enkelt att hålla sig organiserad och bekväm när du reser.
Vi på American Tourister förstår att det kan vara svårt att hitta rätt ryggsäck för din bärbara dator. Därför har vi tagit fram ett brett utbud av ryggsäckar och datorryggsäckar som passar allas behov.
Våra ryggsäckar för bärbara datorer är designade med både stil och funktion i fokus. De är perfekta för att bära din dator, dina böcker och andra viktiga saker, oavsett om du är på väg till skolan, kontoret eller på en resa. Med vadderade remmar och fack designade speciellt för bärbara datorer kan du vara säker på att din dator kommer att vara säker.
Oavsett om du letar efter en snygg ryggsäck för din dator eller en bekväm ryggsäck kan du hitta det på American Tourister. Shoppa vår kollektion av datorryggsäckar online och hitta den perfekta ryggsäcken för dina behov.

Vilken storlek på datorryggsäck ska jag köpa?

Det beror på storleken på din bärbara dator. Mät måttet på din bärbara dator och välj en ryggsäck som är tillräckligt stor för att rymma din dator och eventuella tillbehör som du kan behöva bära med dig.

Kan jag få plats med en bärbar dator och en surfplatta i en ryggsäck?

Ja, många av våra datorryggsäckar har separata fack för både en dator och en surfplatta, samt andra fickor och fack för andra saker. Se efter vilken storlek du behöver med våra filter så att din dator och surfplatta passar perfekt.

Hur rengör jag min datorryggsäck?

För att rengöra din datorryggsäck kan du torka av den med en fuktig trasa och en mild tvål. Undvik att använda starka kemikalier eller rengöringsmedel som kan skada ryggsäckens tyg eller blixtlås.