Allt Disney- och Marvel-bagage

På American Tourister erbjuder vi ett brett utbud av väskor och resväskor för barn som är speciellt utformade för unga resenärer. Från färgglada ryggsäckar till roliga och funktionella resväskor har vi allt du behöver för att göra nästa familjeutflykt till en succé.

Resväskor och Väskor för barn

Våra resväskor och väskor för barn finns i olika storlekar och stilar och har populära Disney- och Marvel-figurer. Du hittar Musse Pigg, Mimmi, Nalle Puh, Avengers och många fler, alla redo att följa med ditt barn på nästa äventyr.
Oavsett om du letar efter en ryggsäck för skolan, ett handbagage, eller en resväska för en familjesemester har vi en väska som passar dina behov. Med hållbara material och genomtänkta designfunktioner är våra barnväskor gjorda för att hålla, var än resorna tar vägen.

Resebagage för barn: Våra bästa val

Planerar du en familjesemester och letar efter det perfekta bagaget för dina barn? Ta en titt på våra populära barnbagage.
Först ut: De klassiska Musse Pigg-väskorna. Med sina ikoniska öron och sin lekfulla design kommer den här resväskan garanterat att glädja alla unga resenärer. Den är också stabil och hållbar, så du kan lita på att den klarar resans slitage. Förutom Musse Pigg-väskor har vi även Mimmi- ryggsäckar och resväskor.
Nästa: Marvel Avengers resväskor. Med sin djärva och färgglada design med Iron Man, Captain America och Thor kommer den här resväskan att få alla unga superhjältefans att se fram emot sina resor. Den har också den perfekta storleken för handbagage, så den är lätt för barnen att hantera på egen hand.
Den här förtjusande resväskan är designad med allas vår favoritbjörn Nalle Phu och hans vänner. Dess kompakta storlek är perfekt för små barn att hantera. Dessutom är den tillverkad av högkvalitativa material som kommer att hålla i många år framöver.
Sist men inte minst har vi Captain America-resväskan med hjul. Med sin patriotiska design och stabila konstruktion är den här resväskan perfekt för små barn som älskar Avengers och vill visa upp sin superhjältestolthet.