Alla ryggsäckar och väskor för resor

Oavsett om du är backpacker, reser i tjänsten eller bara behöver en hållbar väska för din nästa semesterresa har vi allt du behöver. Vår kollektion av resväskor och lätta ryggsäckar är noggrant utvalda för att ge dig de bästa alternativen på marknaden. Från lätta ryggsäckar till hållbara resväskor, datorryggsäckar eller duffelväskor - så har vi allt.

-20%
UpBeat Pro Sportväska
kr 649,00 kr 519,20
Made with rPet
Work-E Laptop ryggsäck 15.6"

Upptäck vår kollektion av resväskor och lätta ryggsäckar

Behöver du en resväska som håller dina saker organiserade och säkra när du reser? Vi erbjuder en mängd olika storlekar och stilar för att passa dina behov och önskemål, från rymliga duffelväskor till kompakta handbagage. Oavsett om du reser för arbete eller fritid är våra resväskor designade för att göra din resa bekväm och bekymmersfri.
Behöver du en ryggsäck som är lätt att bära, oavsett om du ska vandra, utforska en ny stad eller resa till jobbet? Kolla in vårt stora utbud av lätta ryggsäckar som är gjorda av hållbara, högkvalitativa material som inte kompromissar med styrka och funktionalitet.
Vi förstår att det kan vara stressigt att resa, och därför har vi valt ut de bästa resväskorna och ryggsäckarna för att göra dina resor bekvämare och roligare. Våra väskor är utformade för att hålla dina saker säkra och skyddade samtidigt som de är snygga och funktionella.
I vår kollektion av resväskor hittar du olika alternativ som passar olika resestilar. Om du föredrar en rymlig väska som rymmer alla dina viktigaste saker är våra duffelväskor perfekta för dig. Dessa väskor finns i olika storlekar och stilar, från klassisk design till moderna och trendiga väskor.
För dem som föredrar ett mer kompakt alternativ har vi ett stort utbud av handbagageväskor som är designade för att uppfylla flygbolagens storleksbegränsningar. Dessa väskor är perfekta för korta resor och weekendresor. Vi har även ryggsäckar som enkelt får plats under sätet framför dig, vilket gör dem till ett utmärkt alternativ för flygresor.